I sommarens soliga dagar

Det är skönt när vårt Stockholm är grönt! Under sommaren är det svårt att välja, eftersom både landet och stan är så inbjudande! Baden lockar och musik överallt. Dessutom vill vi umgås med vänner och familj. Det är verkligen en underbar tid!

Jag har tyvärr fått ett handikapp. Jag har fått nedsatt syn. Jag vill berätta detta eftersom jag märker att det är svårt att känna igen vänner på gatan eller där vi möts. Jag vill ju inte att man ska tro att jag blivit snobbig! Att ha ett handikapp är tufft! Det gäller att acceptera och inte vara arg eller bli ett offer. Just nu får jag kompensera det med annat –  exempelvis med musik och talböcker.

Det är så roligt med vår uppskattade Hjärtgolf runtom i landet. Hjärtgolfen spelas under hela sommaren på 13 golfbanor. Finalen är den 18 augusti på Ekerum på Öland. Första pris är en resa till Mallorca där vinnaren får spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament.

Nu laddar vi  inför Hälsodagen den 8 september på Gärdet i Stockholm. Hälsodagen kommer även att genomföras i flera städer i landet, se www.1.6miljonerklubben.com

Längre fram, den 13 oktober, är det dags för vår Författarkryssning igen! Denna gång med Claes Elfsberg, som kommer att intervjua författarna! Boka snarast! Det blir som alltid, spännande och givande!

Fortsätt njuta av sommaren!

Alexandra

Kommentarer