Seminarium i Falun

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till 1,6 miljonerklubbens seminarium den 11 mars på Swedbank i Falun.

Onsdagen den 11 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben och Swedbank in till en intressant kväll om framstående forskning på bröstcancer för kvinnors hälsa. Professor László Tabár informerar om uppbyggnaden av det mammografiska hälsoprogrammet och dagens resultat. Bröstcancerföreningen Dalarna kommer att informera om bröstcancer och hur du kan få stöd och hjälp.

 

 

    László Tabár

Anmäl dig här! Sista anmälningsdag 6 mars.

PROGRAM

16.30 Registrering samt kaffe och smörgås

17.00 Lena Reyier, kontaktkvinna, 1,6 & 2,6 miljonerklubben Dalarna och Swedbank hälsar välkommen

17.10 Professor László Tabár fick leda den s k WE-studien som ligger till grund för införandet av det landsomfattande mammografiska hälsokontrollprogrammet. Professor Tabár och hans internationella forskargrupp har fortsatt studera effekterna av mammografi. Mammografi kliniken i Dalarna har fått sitt namn efter László Tabár som en hedersbetygelse för sina insatser.

18.00 Lotteri

18.15 Bröstcancerföreningen Dalarna. 1981 bildades Bröstcancerföreningen Dalarna. Det blev ett forum främst för de som har egen erfarenhet av bröstcancer, men också närstående och andra som är intresserade av att stödja vår verksamhet. I fokus står alla som drabbats av bröstcancer och som vill uppleva gemenskap med andra i samma situation. Bröstcancerföreningen Dalarna finns i Dalarnas kommuner och arbetar ideellt med att ge stöd och inge hopp inför framtiden.

18.35 Marie Larsson, Swedbank Robur svarar på två frågeställningar som många har idag: Kan börsuppgången hålla i sig? Och hur ska man tänka när man väljer sparande?

19.00 Tack för ikväll

Försäljning av pins, böcker etc sker på plats.

När:11 mars 2020, kl 17.00- ca 19.00, kaffe och smörgås från 16.30
Plats:Swedbank, Åsgatan 17, Falun
Pris:100 kr
Övrigt:I priset ingår: kaffe, smörgås och frukt samt 2 lotter!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520