Minnenas Mat signering NK, Stockholm

ARTISTER OCH FOTOGRAFER STÖDJER ALZHEIMERFORSKNING

 

Den 8 december, kl13.00-15.00 är du välkommen till lanseringen av receptsamlingen Minnenas Mat i NKs bokhandel tillsammans med några av artisterna som medverkar.

Minnenas Mat tas fram till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på Alzheimers sjukdom. Några av de artister och andra välkända personer som medverkar i receptsamlingen med sina minnesvärda recept är Lena Olin, Stefan Sauk, Gladys del Pilar, Patrik Isaksson, Victoria Silvstedt, Christer Fuglesang, Carl Jan Granqvist, Alexandra Charles, Jakob och Lisa Stadell, fotograf Ralf Turander och många fler. 

I 1,6 & 2,6 miljonerklubbens receptsamling, Minnenas Mat, bjuder 18 välkända artister på sina personliga minnesvärda favoriter. Totalt är det 13 recept med härliga spännande matminnen. Alla bilder är fotograferade av några av Sveriges bästa fotografer. Den 8 december kl 13-15 lanseras receptsamlingen i NKs bokhandel.

Lena Olin bjuder på sitt barndomsrecept ”Korv i ugn à la mama”. Stefan Sauks recept på det italienska kökets klassiker, Saltimbocca, påminner honom om en ungdomskärlek i Rom. Ola Rapace favorit är One Pot Pasta med grönsaker, som hans fru lagade till honom första gången. ”Enkelt med kärlek”.

Victoria Silvstedt finanskvinnan, modell och designern, som tog tåget från lilla Bollnäs och upptäckte världen. Victorias favoriträtt är norrländsk powergröt.  

Minnenas Mat kan köpas i NKs bokhandel eller beställas från www.1.6miljonerklubben.com och på våra seminarier runtom i landet.

VÄLKOMMEN!

Pris: 180 kr exkl porto. Minnenas Mat tas fram till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, för forskning på Alzheimers sjukdom.

Köp ditt exemplar här och var med och stöd forskningen på Alzheimers sjukdom!

När:8 december, kl 13.00-15.00
Plats:NK Bokhandel, Hamngatan 18-20 Stockholm

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

LJUSA MINNEN I NOVEMBER: Minns i november  den ljuva september..... det behöver vi göra så här års när den grå filten oftast vilar över oss. Men inomhus är det ljust och full aktivitet. Det är fenomenalt att upptäcka hur... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89