Seminarium i Västerås 9 dec

Varmt välkomna till 1,6 & 2,6 miljonersklubbens seminarium ” Hälsa för själen”

Under kvällen kommer vi att få kunskap och inspiration från två föreläsare som sätter focus på vår mentala hälsa, tankar och händelser i livet som påverkar. Vi kommer att få lyssna på två gästföreläsare.

Åke Pålshammar, senior universitetslektor vid Uppsala Universitet där han specialiserat sig på att popularisera hjärnan. Åke kommer att prata om ” Bli vän med din hjärna ”. Vad vet vi om hjärnans roll vid beteenden och känslor, minnen och tankar, utveckling och personlighet?

Stella Rosenqvist är diplomerad terapeut, föreläsare, coach och arbetar även som samtalspartner. Att investera i sig själv och stärka sitt inre ledarskap är en gåva till sig själv för resten av sitt liv”.

 

       

Åke Pålshammar                                             Stella Rosenqvist

Anmäl dig här! Sista anmälningsdag 6/12.

Program

18.00 Mingel med kultur och jul

18.30 Välkommen -inledning av Britt Eriksson,  1,6 & 2,6 miljonerklubben

Åke Pålshammar, Vad vet vi om hjärnans roll vid beteende, känslor, minnen och tankar, utveckling och personlighet? Vad händer när man upplever att något inte fungerar?

19.30 – 20.15  Något att äta, gruppdiskussioner och fortsatt mingel

Stella Rosenqvist, sorgeterapeut och kognitiv coach, 40 sorger i ditt liv? Sorg och förlust är en del av livet. Vi upplever i snitt 40 förluster i ens livstid. Frågan är hur vi möter, bearbetar och hanterar dem.

21.00 – 21.15 Summering och avslutning