Vi kan alla hjälpa till!

 1, 6 & 2,6 miljonerklubben har ca 28.000 medlemmar, tänk om bara 750 stycken av oss swishar 20:- till 90-kontot: 123-900 15 20, då har vi fått ihop de 15.000 kronorna som vi har som mål. Märk bidraget Star for Life!

Endast 200kr kostar det för en elev få Star for Lifes program på skolan i ett helt år!! 

Tillsammans med Star For Life vill vi nu hjälpas åt att samla in mer pengar till Gumede Primary School i KwaZulu-Natal i norra Sydafrika till skolan och dess elever, 15.000 kronor har vi satt som mål och här kan vi alla verkligen dra vårt strå till stacken.

Litet som stort, alla bidrag är välkomna och du kan vara med och göra så att fler barn får chans att gå i skola och få en utbildning, vilket är oerhört viktigt för deras framtid och överlevnad. 

Organisationen bedrivs utan vinstsyfte och är politiskt och religiöst oberoende. 
Vi har gjort en insamling tidigare och förra året åkte en grupp ner till Sydafrika och hälsade på. Skolbarnen välkomnade oss med stor värme och glädje!

Star For Life är en organisation som har som vision att motivera och inspirera ungdomar till bättre liv och en ökad framtidstro. Ungdomar stimuleras att fokusera på sin utbildning och ta hand om sin hälsa.
I Sydafrika och Namibia används programmet för att minska spridningen av hiv och aids. Låt oss hjälpas åt att samla in pengar så att fler barn kan få en trygg skolklass att gå i!

Ni hjälper till genom att skänka ett bidrag till PG 900152-0, BG 900-1520 eller via Swish 123-900 15 20. Märk bidraget Star for Life, eller SF
Läs mer om Star for life: https://starforlife.org/?lang=sv